Stoelmassage door Be Touched Haarlem

Houdt gezonde werknemers gezond

Stoelmassage

In de praktijk en op locatie 

In het bedrijfsleven is er volop aandacht voor het welzijn van de werknemers. Een werknemer die zich beter bewust is van zijn eigen lichaam, zal zijn werkhouding sneller corrigeren, waardoor mogelijke klachten minder snel ontstaan.


Massagepraktijk Be Touched biedt stoelmassage aan op de werkplek op continu basis of incidenteel om bijvoorbeeld iets te vieren. Ook eenmalige opdrachten zijn mogelijk, zoals op beurzen of op secretaressedag, de dag van de verpleging, het halen van de eindejaarsberekeningen of elk ander belangrijk moment dat ondersteuning door stoelmassage kan bieden.

Hoe de massage wordt gegeven

Stoelmassage wordt met kleren aan gegeven op een speciaal ontwikkelde stoel en is een 15 - 20 minuten durende drukpuntmassage van rug, schouders, armen, handen, nek en hoofd. Het effect is dat de doorbloeding gestimuleerd wordt en pijnlijke plekken extra aandacht krijgen. Energie kan weer stromen en het zelfgenezend vermogen van de werknemer wordt aangesproken.

Stoelmassage voor werknemers

Werkgevers die stoelmassage aanbieden onder werktijd en dit ingebed hebben in hun ARBO-plan als preventie, kennen een belastingvoordeel. De kosten voor de stoelmassage kunnen opgevoerd worden als bedrijfskosten.

Daarnaast is stoelmassage steeds weer een cadeautje: 'Even tijd voor mezelf' gegeven door de werkgever.

Touch Pro stoelmassages

Massagepraktijk Be Touched biedt Touch Pro stoelmassages aan op maat. Bel voor een offerte, er is altijd een proefmassage van twee personen mogelijk om te kijken of stoelmassage iets voor uw bedrijf kan betekenen. Stoelmassage wordt ook in de praktijk aangeboden voor individuele klanten.

 

TouchPro® licentie: 25999

Tarieven & vergoeding

Gezond werken - Gezond blijven